Friday, June 13, 2008

Ok! I was being tagged by weiming.
I actually dont want to do these...
Because I find it lame and useless...


BUT SINCE Weiming mentioned my name THE FIRST!
I shall just "humour" him. LOL


START

A) People who have been tagged must write their answers on their blogs.

B) Tag 8 people to do this quiz & those who are tagged cannot refuse. These people must state who they were tagged by & cannot tag the person whom they were tagged by.

C) Continue this game by sending it to other people.



#1. If your lover betrayed you, what will your reaction be?

Answer: I tell you when it happenes

#2. If you can have a dream to come true, what would it be?

Answer: Turn back time lor!!

#3. What will your dream wedding to be like?

Answer: Walk down to chruch? But my papa sure object since we are buddhist

#4. Are you confused as to what lies ahead of you?

Answer: Nah, I am just too lazy to be confuse...

#5. what’s your ideal lover like?

Answer: Caring and fun-loving

#6. What is more blessed? Loving someone or being loved by someone?

Answer: Being loved by someone lah!!!

#7. How long do you intend to wait for someone you really love?

Answer: I rather wait for my 4D number to strike!!

#8. If the person you secretly like is already attached, what would you do?

Answer: Just be normal.

#9. Is there anything that has made you unhappy these days?

Answer: YA!!! I got a toothache!!

#10. Is being tagged fun?

Answer: NO!!! so lame!!

#11. How do you see yourself in 10 years time?

Answer: Bald and with a big tummy?

#12. Who are currently the most important people to you?

Answer: my soft toys...oh! you meant people?

#13. What kind of person do you think the one who tagged you is?

Answer: Flirt. Because he blowjob everynight! =x

#14. Would you rather be rich and single or married but poor?

Answer: Rich and single

#15. What's the first thing you do every morning?

Answer: Open my eyes...

#16. Would you give all in a relationship?

Answer: I give love, I dont give all...

#17. If you fall in love with 2 people simultaneously, who would you pick?

Answer: Again, I tell you if this happens to be...

#18. What type of friends do you like?

Answer: Fun-loving!!!

#19. What type of friends do you dislike?

Answer: Boring people

#20. How many times do you blowjob everynight?

Answer: HEHEHEHEHE!!!

Tagged by: Shia Wei Ming


8 super duper very extremely lucky people

1) Jason
2) Guo Wei
3) Pei Yi
4) Shermaine Teo (YES!! YOU!!)
5) Eileen Yao
6) Michy
7) Qian Hui
8) Peter

Blah......I am not going to do this anymore!!!
Its sooo lame and no substance!!

I actually added the last question myself.
Since there only 19 questions!! like not perfect mah!!
So I added one to make it 20questions!!

eh, I do think my last question better than the rest of the questions!!


PS: catch me at town on tuesday!! =)